Montaj

Prin designul lor, camerele BlueLens nu atrag atenția și nu obstrucționează câmpul vizual al șoferului.


Iată câteva exemple de montaje realizate până acum, atât de clienți cât și de colaboratorii noștri.

Audi Q5 - BlueLens One Dual

Ford Transit 2009 & Skoda Octavia Tour - BlueLens One

Golf 7 & Seat Leon 2013 - BlueLens Two 

Opel Astra H - BlueLens Two Dual

Opel Astra H - BlueLens Two 24/7

Instructiuni montaj

Camerele video BlueLens se deosebesc de majoritatea produselor de pe piața din România, prin sistemul de alimentare, direct de la panoul de siguranțe al mașinii și aspectul OEM care ajută la integrarea perfectă cu elementele de la interiorul mașinii.
Practic, în acest mod, cablurile nu vor fi la vedere și camera va funcționa complet automat, chiar și în cazul unui șoc resimțit în parcare (accident).
Montajul camerelor BlueLens (indiferent de model) se realizează după următorii pași:

1. În primul rând este necesară identificarea cutiei de siguranțe din interiorul mașinii. Localizarea acesteia diferă în funcție de marcă și model, de aceea este bine să consulți manualul de utilizare al mașinii.
2. Deoarece camera BlueLens poate funcționa și atunci când motorul este oprit (funcție de detecție a lovirii în parcare), conectarea acesteia trebuie să se facă la două siguranțe: o siguranță de contact și o siguranță alimentată permanent.
Identificarea acestora se poate face cu ajutorul unui creion de tensiune astfel:

- Siguranța de contact se verifică prin simpla atingere a acesteia cu creionul de tensiune atunci când motorul este pornit, iar în momentul opririi motorului trebuie să nu existe tensiune pe ea. În soclul dedicat acestei siguranțe se va introduce cablul roșu (ACC).
- Siguranța alimentată permanent se verifică prin simpla atingere a acesteia cu creionul de tensiune atunci când motorul este oprit. Este recomandată utilizarea siguranțelor de lumină de interior, faruri, stop-uri, etc. După identificarea soclului corespunzător, in locul acelei sigurante va introduce cablul galben (B+).

3. În continuare, este necesară conectarea cablului de împământare (cablul negru). Aceasta se poate face prin atașarea mufei de un șurub de metal aflat în proximitatea cutiei de siguranțe.
4. După ce au fost conectate toate cablurile, conform instrucțiunilor de mai sus, se poate testa funcționarea camerei BlueLens. Motorul trebuie să fie pornit și să se realizeze conectarea la un dispozitiv mobil (telefon, tabletă, etc).
5. Pentru o poziționare cât mai bună a camerei pe parbriz, cu ajutorul imaginilor transmise pe dispozitivul mobil, puteți identifica poziția care oferă cea mai bună vizibilitate. Lipiți camera BlueLens pe parbriz cu ajutorul adezivilor 3M, în locul dorit.

Colaboratori montaj pe regiuni

Deși punem la dispoziția tuturor clienților instrucțiunile de instalare a produselor nostre, venim în întâmpinarea celor care prefera montajul efectuat de colaboratorii noștri specializați.

Cu un simplu click pe acest link   https://goo.gl/SCMgqq   puteți accesa harta cu toți colaboratorii noștri din țara care vă pot oferi un montaj de calitate, rapid și la un preț convenabil.
În cazul în care dorești să devenim colaboratori, ne poți contacta la numărul de telefon: 0732392869 sau prin e-mail la: contact@bluelens.ro

Prețuri estimative montaje*

Autoturisme cu panoul de siguranțe la interior
- Doar cameră fată –  100 de lei / montaj
- Cameră duală (față – spate) – 150 de lei / montaj

Autoturisme cu panoul de siguranțe în compartimentul motor
- Doar camera fată – 130 de lei / montaj
- Cameră duală (față – spate) – 180 de lei / montaj


SUV-uri
- Doar cameră față – 100 de lei / montaj
- Cameră duală (față – spate) – 150 de lei / montaj


*ATENȚIE: prețurile sunt ESTIMATIVE și pot suferi modificări în funcție de modelul de mașină pe care se montează produsele noastre.

Harta colaboratorilor nostri